divendres, 17 de gener del 2014

Manresa defensa l'avortament lliure i gratuït

Ahir dijous 16 de gener, Acció Lila, juntament amb la CUP Manresa, vam presentar una moció al Ple de l’Ajuntament en contra de l'avantprojecte de Llei de Salut Sexual i Reproductiva i d’Interrupció Voluntària de l’embaràs.

La moció va comptar amb 7 vots a favor (CUP, ERC i PSC), 14 abstencions (CIU i PXC) i 3 vots en contra (PP), fet que en va suposar l’aprovació. 

Alguns dels arguments per a les abstencions van ser la passada aprovació d'una moció presentada anteriorment en contra aquesta llei, afirmació que no té en compte que l'estat de l'avantprojecte de la llei era anterior a l'actual i suposa una preocupant falta d'interès per aturar-la i seguir lluitant pels drets de totes nosaltres.

Tot i la indiferència demostrada per alguns i els no sorprenents atacs d'altres als nostres drets, tenim clar que això no acaba aquí i que la contrareforma de la llei de l'avortament suposa un atac directe al  dret a decidir sobre els nostres cossos i vides, i que NO CEDIREM, que seguirem lluitant i desobeint lleis injustes fins que calgui, per tal de garantir un avortament lliure i gratuït per totes i cadascuna de nosaltres.

                     
                               Concentració a la Plaça Major, abans del ple


Aquesta però no va ser l'única moció presentada i aprovada al Ple de l’Ajuntament d'ahir. Les companyes de la PAHC en presentaven una per la sanció dels immobles permanentment desocupats propietat d'entitats financeres i altres grans empreses que va ser aprovada per unanimitat i suposarà penalitzacions a aquestes entitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada