dilluns, 18 d’octubre de 2010

ALLIBERA LA MENT, EL TEU COS LA SEGUIRÀ!

Gaudeixes plenament de la teva sexualitat?

Com et sents en les teves relacions de parella?

Creus que podries estar enamorada de més d’una persona alhora?

Què entenem per relacions lliures?

L’educació rebuda sobre la nostra sexualitat, és suficient?

Com ens influeixen els cànons de bellesa?

Sabies que el 81% dels homes arriben a l’orgasme durant les relacions sexuals enfront el 52% de les dones?


Cal llegir i reflexionar, cal que et plantegis totes aquestes preguntes i si és necessari cal que giris la truita de la relació.

Des de ben petites estem exposades a bombardejos constants de models de relació; contes on el príncep salva a la princesa, publicitat sexista, porno tradicional... Poc a poc ens anem construint com a persones esclaves d’uns rols que no ens deixen gaudir plenament de la nostra sexualitat, rols on les dones aprenen a ser passives i sensibles i els homes forts i protectors.

Evidentment en el sexe aquests rols també hi són presents, molts cops l’home és el subjecte actiu mentre la dona passa a ser l’objecte passiu. Tot això es degut en part

a una manca d’educació sexual on no es dóna importància al fet d’explorar i conèixer el nostre propi cos i que enlloc d’alliberar-nos de molts tabús relacionats amb la sexualitat i les relacions ens encadena encara més.

És necessari lluitar contra uns cànons de bellesa que ens creen inseguretat i desestimació al propi cos, cal obrir les portes a altres tipus de relacions sexoafectives lliures dels mites de l’amor romàntic i de les construccions heteropatriarcals (home i dona) i coitcentristes (que basen el plaer sexual en la penetració).

Per això, durant el mes de novembre organitzarem xerrades, passis de pel·lícules i tallers on tractarem conceptes com: el poliamor, una alternativa a les nostres relacions; la masturbació, com a mètode per conèixer el nostre cos i gaudir-ne; la transsexualitat, com a opció o necessitat; i altres aspectes relacionats amb les nostres relacions sexo-afectives.Cap comentari:

Publica un comentari